Förrförra helgen åkte jag 100 mil söderut för att hämta en ny hästtransport, och blev erbjuden boende hemma hos Sam och Ellas ägare. IMG_9133Sagt och gjort, dunderförkyld bar det av och jag, Bilbo plus två vänner anlände dit på lördag kväll.

När vi körde in på gårdsplanen så var Ella lös på gården, medan Sam var kopplad. Öppnade bildörren och Ella formligen kastade sig över mig, hon förstod direkt att det var jag. Några sekunder senare hade Sam hunnit dit också, även han var verkligen jätteglad att se mig. Och jag var mer än glad att faktiskt få träffa hundarna igen – det trodde jag aldrig skulle ske, när de lämnade Rumänien.

IMG_9160Bilbo, Sam och Ella kände såklart också igen varandra. På kvällen åt vi middag och sov sedan i deras gäststuga. Tidigt på morgonen så väcktes vi alla av att Ella stod på bron och krafsade på dörren och gnällde – hon ville in till oss. Bilbo fick frispel och vips så var alla i gäststugan vakna. Vi åt frukost ihop och jag passade på att krama om hundarna ordentligt före vi var tvungna att fara vidare.

IMG_9178Senare på söndagen besökte vi Freds familj. Även han kände igen mig direkt, vilket verkligen värmde i hjärtat. Samma med Bilbo, det märktes att de trots allt bodde ihop i mer än ett halvår.

Alla tre hundarna har kommit till 5-stjärniga hem, kunde aldrig ha drömt om att de skulle få det SÅ bra. Ibland blir det verkligen helt rätt. Det var två omtumlande och känslomässiga dagar, som för min del blev ett litet avslut på det kapitlet. Nu har jag ro inombords och vet att hundarna verkligen har det fantastiskt.

Vi sade hej då, och inte farväl, eftersom vi förr eller senare kommer att ses igen. Det finns stående inbjudningar till att komma tillbaka, så jag tvivlar inte på att vi ses fler gånger framöver.

One Thought on “Återträff med mitt crew

  1. Åh så underbart!!! Sitter här med tårar i ögonen. Vad härligt att du fick träffa dem igen<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation